HTML

Z-letünk lapjai

Dorci és Zé élete, avagy hogy váltjuk meg az igazi emberek világát

Friss topikok

Linkblog

fagyi flash

2009.04.08. 14:53 elzetor

A fagyin agyaltam minap a parton tümmedve...

tudom ez csöppet furán hangzik, de képzeld el, hogy fos másnaposan fekszel a parton és megjelenik egy négykerekű furik, amiből bömböl a metál meg a punk, és fagyit árul.

Nézem a kínálatot és flashelek, hogy az anyukák gyerekeiknek olvassák, hogy mit is ehet a kis puruttya.

Szilva, barack, málna, vanília, unikumos csoki, ( ezt vajon fos készen csinálhatta az ember? Vajon beleöntötte a megmaradt szombat esti piát a fagyistégelybe és megkóstolván azt mondá, lám ez jó ? Na mind1) meg persze citrom , eper és hupikék törpikék ??? WTF??? na ez mi?

Kisgyerekek kiváncsi népség, ezt mindenki tudja, ez mi ez, az mi az, ez miből van, meg hogyan, meg miért?

Ha most a kis puruttya elkezdi kérdezgetni anyucit vagy apucit, hogy miből készül a fagyi, és anyuka azt mondja  a citromra hogy citromból, a csokira meg azt hogy csokiból, akkor ezek a kis teremtmények nem hülyék! Rá fognak jönni, hogy a hupikék törpikék hupikék törpikékből vannak!! ez óriási lelki traumát okozhat egy gyereknek. Bár már a mai tévék lehet nem is nyomják ezt az aranyos kis mesét, mert inkább japán baszós kardozós animációkat nyomatnak, ami valljuk be, azért nem rosz:)szal lehet élveznék is a helyzetet, és egy kis törpillát kérnének törperőssel fűszerezve. 


 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://z-letunk.blog.hu/api/trackback/id/tr341053952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elzetor 2009.04.14. 12:34:01

hoppá, minap megláttam a parton a fagyisjárművet, és rohantam is, hogy leintsem. bömbölt a scorpions, amit égi jelnek vettem, mivel jövő héten megyek a koncertre. naggyon durva a velencei álom fantázia nevű fagylalt... ajánlom mindenkinek
süti beállítások módosítása